Herman Miller Aeron

Herman Miller Aeron – den perfekte kontorstol hos valueshop.dk

Som leder tænker du måske meget over, hvordan du kan gøre livet lettere og mere komfortabelt for dine ansatte, som trods alt tilbringer 8-10 timer af deres dag på kontoret for at drive din virksomhed fremad. Og det at holde fokus på medarbejdernes ve og vel er en fornuftig disposition, for uden medarbejderne var der ingen virksomhed!

 

Medarbejdernes generelle sundhed bør have høj prioritet i en hvilken som helst virksomhed – og i de virksomheder, hvor størstedelen af arbejdet foregår på kontor, er det vigtigt at have øje for, hvordan arbejdsmiljøet er. Medarbejderne sidder typisk ned størstedelen af tiden, og de seneste år er der kommet særligt fokus på de skjulte farer ved mange timers daglig arbejde i kontorstolen. Sidning er det nye rygning, som det så populært hedder – men som altid er der et gran af sandhed ved talemåden. Sidder man dårligt – for eksempel med en slunken kropsholdning, krydsede ben eller med opspændte skuldre – kan det have fæle langsigtede konsekvenser for eens sundhedstilstand. Følgesygdomme som dårlig fordøjelse, dårligt blodomløb og rygproblemer er ikke ualmindelige blandt kontorfolket. Og som leder har du både et ansvar for og en interesse i at forebygge denne type arbejdsrelaterede sygdomme.

 

Ud over at opmuntre til aktivitet i hverdagen, er det også vigtigt at sørge for, at de timer, din medarbejder tilbringer i sin kontorstol, er optimale. Dette gøres bedst med en Aeron kontorstol fra Herman Miller. En Herman Miller Aeron kontorstol er konstrueret efter alle de korrekte ergonomiske retningslinjer, og er både utroligt behagelig samt befordrende for den rette sidde stilling. Med en Aeron kontorstol fra Herman Miller er du utroligt godt hjulpet, hvis du ønsker at fremme dine medarbejderes arbejdsglæde og generelle helbred.

 

Når du køber Herman Miller Aeron hos valueshop.dk, får du altid gratis levering og 30 dages fri returret. Vi stiller desuden prisgaranti: Du finder ikke Herman Miller Aeron billigere andetsteds!