Frugt

Frisk frugt til friske medarbejdere

Frugt

Hos Frugtkurven.dk handler det om at tilbyde sunde og velsmagende frugtkurve til firmaer og insitutioner over hele landet. De sætter en ære i at sammensætte varierede kurve, som kan tilpasses jeres ønsker og behov. Læg vejen forbi deres hjemmeside og find information om de forskellige ordninger, og hvordan jeres medarbejdere kan få mere sundhed i hverdagen – og mere energi i arbejdstiden.

Frisk frugt er mere sundhed på arbejdspladsen

Frugt og grøntsager indeholder mange af de vitamine og mineraler der skal til, for at kroppen trives optimalt. Generelt spiser de fleste danskere alt for lidt frugt og grønt i hverdagen, og derfor kan gode vaner på arbejdspladsen spille en stor rolle for medarbejdernes sundhed. Varierede frugtskåle med frisk frugt er en enkel måde at øge trivslen og energiniveauet på arbejdspladsen på. Når den hurtige snack består af et æble, en pære eller en banan, i stedet for en kanelsnegl, vil det kunne mærkes i længden – både i medarbejdernes velbefindende, og i produktiviteten. Når der er frisk frugt på arbejdspladsen, vinder alle.

Store fordele som kunde hos Frugtkurven.dk

Hos Frugtkurven.dk har vi mange års erfaring med at levere velsmagende frugtkurve til virksomheder og institutioner.Vi er i dag en af landets største leverandører af firmafrugt, og leverer til kunder over hele landet. Vi ved hvad kunderne vil have, og har sammensat et spændende udvalg af frugtkurve til enhver smag.

Alle vores frugtkurve er tilpasset sæsonens frugter. På vores hjemmeside kan du læse flere detaljer om dine muligheder for firmafrugt, frugtordninger og frugtlevering. Vores frugtkurve fås i forskellige størrelser, som passer til forskellige behov, og der er samtidig mulighed for at tilpasse hyppigheden af leveringerne, så I får den bedst mulige løsning. Går jeres virksomhed meget op i økologi, er der også velsmagende løsninger inden for økologiske frugtkurve.

Tag et kig på https://www.frugtkurven.dk/ og læs mere.