Uncategorized

Få skoleborde der passer til jeres behov via SiS-as.dk

At have de rette skoleborde i jeres undervisningsmiljø er ekstremt vigtigt. Trivsel og dermed indlæringen bliver bare meget bedre, hvis møblerne passer til børnene og deres behov. Hos SIS kan de levere de bedste møbler til skoler, til institutioner og til lignende steder.

Generelt spiller eleverne en central rolle i designet, som ligger til grund for de skoleborde, du kan købe via SIS-as.dk. Filosofien bag bordene bygger på en integration af teknologi og inspiration. Gennem design lægges der fokus på samarbejdet mellem lærer og elever. Bordene passer generelt til at både at blive brugt individuelt og til gruppearbejde.

Søger du en helt klassisk løsning er det modellen Helle Borde, som du skal vælge. Disse er klassisk i design, men også holdbare og justerbar. Møblerne er opbygget af fladovale rør, der giver bordene et let udtryk. Du kan vælge mellem forskellige farver og bordplader for at sætte sit eget præg. Også Timeless er en serie med et klassisk design. Her får du også en solid konstruktion lavet i kvalitetsmaterialer, der sikrer lang levetid. Skal det være lidt anderledes er Multiflex en spændende mulighed. Du kan få et anderledes miljø med en kombination af rektangulære, runde, trekantede og trapezformede borde. Multiflex serien giver masser af muligheder, og bordene kan nemt flyttes rundt. Ønsker du organiske former i undervisningsmiljø, så er Kløverbord modellen en oplagt løsning. Her får du et bordplade, der inviterer til samarbejde og læring rundt om bordet. Andre muligheder er et universalsæt, der gør det let at udnytte pladsen optimale eller bord/bænke sæt, der kan bruges i forskellige sammensætninger og let kan pakkes sammen.

Men der er flere andre spændende muligeder for skoleborde via SIS-as.dk, og helt sikkert en god løsning til det i behov, I har i jeres undervisningsmiljø. Faktisk kan i også finde en lærepult, så miljøet bliver helt komplet.