Uncategorized

Få billige kvalitetsdøre og -vinduer online

Total- eller delrenoverer du dit hjem, eller skal du bygge nyt hus fra bunden? Uanset, hvilken grund du har til at være på udkig efter nye vinduer eller døre, så er Net2Kompagniet din forhandler af alle typer vinduer og døre. Net2Kompagniet.dk specialiserer sig i at udbyde et bredt spektrum af både vinduer og døre, som det ellers kan være svært at finde en forhandler af på markedet. Eksempelvis kan du få halvdøre, bondehusvinduer, stalddøre, sidepartier og udestuedøre. Da Net2Kompagniet viser sit fulde sortiment på nettet, kan man i magelighed beslutte sig hjemmefra uden stress, og let sammenligne forskellige typer af produkter. 

Hos Net2Kompagniet har du desuden mulighed for at specialbestille vinduer og døre efter specifikke mål. Så finder du alligevel ikke det du søger i vores brede udvalg, kan du altid få det fremstillet specielt efter dine behov. Det er muligt selv at beregne sin pris på speciallavede vinduer og døre ved at indtaste målene samt det materiale, man ønsker, at døre eller vinduer skal fremstilles af. Det er altså let at få en god pris tilbudt på specialarbejde, og det er desuden ganske uforpligtende. 

Net2Kompagniet.dk tilbyder den højeste kvalitet af materialer i sine produkter, dog stadig til en lav pris. Eksempelvis bruges kernetræ fra skandinaviske fyrretræer, som er en træsort, der giver produkterne en enorm lang levetid. Derudover tilbyder Net2Kompagniet som noget nyt dansk producerede vinduer og døre. Alle Net2Kompagniet-produkter er certificeret af Dansk Vindues Verifikation (CVV) ordningen, som sikrer kvalitet i produktionen. Derudover medfølger der med CVV-godkendte produkter en femårig totalgaranti. Derudover giver Net2Kompagniet en yderligere garanti på fem ekstra år, så man i alt med et produkt fra Net2Kompagniet er sikret en ti års garanti. 

Da man ved handel med Net2Kompagniet handler direkte med producenten, sker leverancen direkte fra os til dig. Dette betyder både, at leveringen sker hurtigt, og at man undgår de mellemled, som ellers er med til at gøre handlen dyrere for kunden. Det fremgår også af, at man som førnævnt på Net2Kompagniets side selv kan udregne sin pris og med det samme vide, hvad man skal betale, uden, at der bliver lagt noget skjult oveni. Dette er en klar fordel ved at handle hos Net2Kompagniet. 

Når først man har besluttet sig for et eller flere produkter fra sortimentet, eller har bestilt noget, der skal speciallaves, sker leverancen også hurtigt. Selv for de speciallavede produkter kan man forvente en leveringstid på mellem blot fire og fem uger.