etiketter

Etiketter ti printer fra etiketlageret.dk

Etiketter ti printer fra etiketlageret.dk

Kender du det, at man står i sit værksted, sit køkken eller måske hobbyrummet – og samtlige maler bøtter, krydderiglas, æsker til søm, skruer, beslag, hængler, stifter og lignende bare er rodet sammen i én pærevælling, fordi man har overset det vigtige i at angive, hvad disse beholdere indeholder?

Eller også har man rent faktisk været smart at skrive indholds angivelse på beholderen med en sprit tusch, med det resultat, at den nu udelukkende kan bruges til at indeholde tre cm skruer med lige kærv eller forkromede nitter. Eller hvad der nu var i til at begynde med, fordi halvdelen af tuschen er slidt af, så det er komplet ulæseligt.

Du behøver slet ikke at slås med disse problemer, for de kan faktisk løses på en utroligt nem måde. Med etiketter til printer kan du på behændig vis angive indholdet i alle dine beholdere på en let læselig – og samtidig dekorativ – måde. Hos Etiketlageret finder du et stort udvalg af etiketter, som er velegnede til at gå i printer, uanset om du har en laser printer eller en inkjet farveprinter. Har du printer uden farvebånd, bør du vælge transfer etiketter, også kaldet thermal/transferetiketter, som er hvide halvblanke papiretiketter med permanent eller aftagelig lim, og som yderligere kan forstærkes med en UV-lak, der beskytter mod fugt og slitage – ikke flere udtværede og ulæselige etiketter! Thermo top etiketter egner sig derimod bedst til printere med farvebånd, da de er mest skånsomme mod printer hovedet.

Etiketter til printer fås i alle tænkelige farver, faconer og størrelser, og i lige præcis de mængder, du har brug for. For et særlig eksklusiv look og holdbar kvalitet kan du for eksempel vælge etiketter i mat sølvpolyester med permanent lim. Denne type etiket er særdeles holdbar og modstandsdygtig over for såvel varme som kulde og fugt, og kan således holde til udendørs brug. Ved anvendelse af resin farvebånd (som er et harpiksk baseret bånd)i printeren holder print og etiket særligt godt i udendørs miljø. Hvis du bruger et voksbaseret bånd – et såkaldt wax-bånd – falder holdbarheden lidt.